Våre tjenester

 

Byggfirma
T. Fjeldskår
leverer kvalitet!

Vårt team av snekkere/tømrere har vært innom det meste innen bygningsarbeid. Det være seg å bygge nye boliger, bygge ut eksisterende boliger, både i høyden (påbygg) og i bredden (tilbygg).
Alt fra utbygging av råloft til ferdig beboelige leiligheter og total renovering av hus innvendig og utvendig. Vi tar også mindre oppdrag som å bytte et vindu eller bygge et gjerde, skifte kjøkken eller oppgradere bad. Vi er lidenskapelig opptatt av interiør og trender, og å finne unike og funksjonelle løsninger tilpasset hvert enkelt prosjekt/kunde. Vi kan skreddersy alt av innredninger og møbler i ulike materialvalg for eksempel eik, wenge,teak etc. Vi tilbyr også andre materialer som plexiglass, glass eller akrylbaserte materialer. La deg gjerne inspirere av noen av bildene her på siden eller ta kontakt for en nærmere prat

 
Vi har gode samarbeidspartnere innen de fleste relevante bransjer som rørlegger, elektro, materialer, ventilasjon, murer, graver,arkitekt etc.
Alle våre prosjekter og kunder kan vi følge fra a- å, - fra planlegging og rådgivning til ferdige tegninger og godkjente søknader, frem til ferdig sluttprodukt.

Vi leverer kvalitet
til konkurransedyktige
priser.


Våre partnere

Vi har gode samarbeidspartnere innen de fleste relevante bransjer som rørlegger, elektro, materialer, ventilasjon, murer, graver,arkitekt etc

Vi er klare til å hjelpe deg!


Kontakt oss